Ηλεκτρικές θερμοφόρες

Αναρτήθηκε: Ιανουάριος 19th, 2015 | Tags: , , , , | Ουδέν σχόλιο »

Ηλεκτρικές θερμοφόρες banner

 

Τι είναι οι ηλεκτρικές θερμοφόρες

Οι ηλεκτρικές θερμοφόρες έχουν κάνει την εμφάνιση τους εδώ και πολλά χρόνια ως οικιακές συσκευές. Σήμερα έχουν εξελιχθεί σε πολύ ασφαλή προϊόντα για χρήση στο σπίτι και μπορούν να ωφελήσουν τόσο ηλικιωμένους όσο και νέους.

Που χρησιμοποιόυνται οι ηλεκτρικές θερμοφόρες

Οι ηλεκτρικές θερμοφόρες χρησιμοποιούνται για τη θέρμανση των τμημάτων του σώματος. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν απλά με το να τις τοποθετήσετε στο μέρος του σώματος που επιθυμείτε ή ακόμα και στον ύπνο.

Οι ηλεκτρικές θερμοφόρες μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο για την ανακούφιση από τον πόνο όσο και για να παρέχουν άνεση και ευχάριστη αίσθηση ζεστασιάς. Η στοχευμένη εφαρμογή θερμότητας της ηλεκτρικής θερμοφόρας προκαλεί τα αιμοφόρα αγγεία της περιοχής να διαστέλλονται, ενισχύοντας αιμάτωση στους συγκεκριμένους μύες. Η θερμοθεραπεία είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους να ανακουφιστείτε από πόνο στομάχου, αρθρώσεων, μυών ή μέσης.

Πως χρησιμοποιόυνται οι ηλεκτρικές θερμοφόρες

Οι ηλεκτρικές θερμοφόρες είναι ένας εξαιρετικός τρόπος απόδοσης ζέστης. Μπορείτε να τις τοποθετήσετε βλέποντας τηλεόραση ή και κάτω από μια κουβέρτα στον υπολογιστή. Μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρική θερμοφόρα στο κρεβάτι, κάτω από ένα σκέπασμα, θα μπορέσετε να κοιμηθείτε έχοντας ένα ευχάριστο αίσθημα ζέστης, μόλις μετά από λίγα λεπτά. Σε περίπτωση που θέλετε χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρική θερμοφόρα στο κρεβάτι ο κορυφαίος κατασκευαστής beurer έχει ενσωματώσει δικλείδες ασφαλείας όπως η αυτόματη απενεργοποίηση και το σύστημα προστασίας υπερθέρμανσης BSS.

Οικονομική ζεστασιά

Η ζέστη δεν είναι απαραίτητο να κοστίζει ακριβά, οι ηλεκτρικές θερμοφόρες αποτελούν οικονομική λύση για ευχάριστο και ζεστό ύπνο. Μπορείτε να απολαύσετε τη ζέστη που σας προσφέρουν χωρίς να χρειάζεται να καταναλώσετε ενέργεια για ολόκληρο το σπίτι ή το δωμάτιο. Με μέγιστη κατανάλωση περίπου 100W καταναλώνουν περίπου όσο μια λάμπα φωτισμού και με τις προσφορές μας στα μοντέλα ηλεκτρικών θερμοφόρων HK35 & HK25 της beurer το κόστος αγοράς είναι ακόμα μικρότερο.

Ασφαλής χρήση ηλεκτρικών θερμοφόρων

Για την μέγιστη ασφάλεια σας με τις ηλεκτρικές θερμοφόρες είναι ιδιαίτερα σημαντικό λάβετε σοβαρά υπόψιν τα παρακάτω:

  • Αποφύγετε την αγορά μεταχειρισμένων ηλεκτρικών θερμοφόρων, καθώς δεν γνωρίζετε αν είναι ασφαλείς για χρήση.
  • Αποφύγετε τη χρήση ηλεκτρικής θερμοφόρας παλαιότερης των 10 ετών.
  • Μην χρησιμοποιήσετε σε συνδυασμό με ηλεκτρικές κουβέρτες ή ηλεκτρικό υπόστρωμα
  • Αν η ηλεκτρική θερμοφόρα σας έχει εκδορές, γδαρσίματα ή οποιουδήποτε είδους φθορά που να εκθέτει αγώγιμα τμήματα ή κυκλώματα της συσκευής θα πρέπει να την αντικαταστήσετε.
  • Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί όταν έχει υγρασία, ακόμα και μετά από πλύσιμο θα πρέπει να περιμένετε να στεγνώσει πλήρως.
  • Ποτέ δεν πρέπει η ηλεκτρική θερμοφόρα να χρησιμοποιείται διπλωμένη.
  • Σε περίπτωση που αντιληφθείτε μυρωδιά καμένου, φθορές στο καλώδιο ή μαυρίλα στα σημεία σύνδεσης σημαίνει πως υπάρχει πρόβλημα στο ηλεκτρικό κύκλωμα  θα πρέπει να αντικατασταθεί. Μην προσπαθήσετε να επιδιορθώσετε το ηλεκτρικό κύκλωμα.
Για αυτό το λόγο είναι εξαιρετικά σημαντικό όταν επιλέγετε μια ηλεκτρική θερμοφόρα να βεβαιωθείτε πως πληροί όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας όπως πιστοποίηση CE ή πρόσθετες λειτουργίες ασφαλείας. Οι ηλεκτρικές θερμοφόρες beurer διαθέτουν το σύστημα ασφάλειας BSS. Φέρουν δηλαδή αισθητήρα ο οποίος αποτρέπει την υπερθέρμανση σε περίπτωση κακής χρήσης με αυτόματο σβήσιμο, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Σαν επιπρόσθετο μέτρο οικονομίας και ασφάλειας οι ηλεκτρικές θερμοφόρες της beurer απενεργοποιούνται αυτόματα μετά από 90 λεπτά λειτουργίας. Ώστε να έχετε ασφαλή και ανενόχλητο ύπνο σε μια ευχάριστη θερμοκρασία.

Η beurer τιμήθηκε με το βραβείο “BRAND OF THE CENTURY” για τις ηλεκτρικές θερμοφόρες της.Ουδέν σχόλιο

To σχόλιο σας