Παιδιατρικά αξεσουάρ – Δώστε χρώμα στο ιατρείο σας!

Αναρτήθηκε: Μάρτιος 3rd, 2012 | Tags: , , , , , , , , , , , | 2 σχόλια »
Στηθοσκόπια

Κάλυμμα στηθοσκοπίου Dragon

Δώστε ‘χρώμα’ στην διαδικασία της ιατρικής εξέτασης και δημιουργήστε μία ευχάριστη και διασκεδαστική αίσθηση κατά την επισκεψη των ασθενών στο ιατρείο σας. Δείτε παρακάτω τις 5 fun προτάσεις του medi-shop.gr, ιδανικές για παιδιάτρους αλλά κατάλληλες για όλες τις ιατρικές ειδικότητες, στον ιδιωτικό σας χώρο ή στο νοσοκομείο

1. Κάλυμμα στηθοσκοπίων δράκος ή γουρουνάκι:  Ένα υφασμάτινο κάλυμμα σε μορφή κούκλας κατάλληλο για όλους τους τύπους στηθοσκοπίων. Είτε το στηθοσκόπιο σας είναι Littmann, Riester ή Welch Allyn, μετατρέψτε το σε μία διασκεδαστική κουκλα δράκου ή γουρουνιού με μία μόνο κίνηση, ενώ παράλληλα συνεχίστε την ιατρική εξέταση αφού κώδωνας και ακουστικά παραμένουν ελέυθερα στη διαθέση σας!

 

Παιδιατρικά γλωσσοπίεστρα

Fun παιδιατρικά γλωσσοπίεστρα

2. Χρωματιστικά γλωσσοπίεστρα με σχέδιο: Αντικαταστείτε τα παραδοσιακά ξύλινα ήπλαστικά γλωσσοπίεστρα με τα νέα χρωματιστά γλωσσοπίεστρα  με σχεδιάκια ζώων στην άκρη τους! Διατίθενται σε συσκευασίες των 500 τεμαχίων με random χρώματα και σχέδια, στο σημείο της χειρολαβής τους.

3. Fun χαρτί κρεβατιού: Το λευκό χαρτί του εξεταστικού κρεββατιού είναι πλέον κοινό, είτε είναι 100% χάρτινο είτε non-woven, ενώ αντικαθιστώντας το με το ΝΕΟ πράσινο ρολό ή το ρολό με τυπωμένα σχέδια ανανεώνετε άμεσα την όψη του εξεταστικού σας κρεββατιού και παράλληλα έχετε ένα ποιότικο αδιάβροχο χαρτί εξεταστικού κρεββατιού.

4. Χρωματιστά σκουφάκια κεφαλής: Κάντε τη διαφορά με το 100% βαμβακερό σκουφάκι χειρουργείου, με σχέδια – ζωάκια και ξεφύγετε από το συνηθισμένο λευκό ή πράσινο χρώμα. Ιδανικό για άντρες και γυναίκες, με ιμάντα δεσίματος στο πίσω μέρος, τα χρωματιστά σκουφάκια είναι ιδανικά για όλους τους χώρους του νοσοκομείου αλλά και για το ιατρείο σας. Από υψηλής ποιότητας βαμβάκι που τους επιτρέπει να πληθούν ακόμα και στο πλυντήριο.

Παιδιατρικά tips ωτοσκοπίου

Παιδιατρικά χωνάκια ωτοσκοπίου

5. Χρωματιστά χωνάκια ωτοσκοπίου:  Το χρώμα πρέπει να υπάρχει στη ζωή μας και γιατί όχι και στην ιατρική εξέταση. Τα χρωματιστά tips μπορούν να προσαρμοστούν σε ωτοσκόπια Heine, Rister & Welch Allyn και να αντικαταστήσουν τα παραδοσιακά μαύρα χωνάκια ωτοσκοπίων! Επιλέξτε ανάμεσα σε κόκκινα, μπλε ή πρασινα tips ωτοσκοπίου, στις συνηθισμένες διαστάσεις 2,5mm και 4mm.

 2 σχόλια στο άρθρο “Παιδιατρικά αξεσουάρ – Δώστε χρώμα στο ιατρείο σας!

  1. 1 Ο Καίτη είπε στις 11:46 , Μάρτιος 3rd, 2012:

    Poly endiaferouses protaseis! Bravo sas…

  2. 2 Ο Pablo είπε στις 01:36 , Απρίλιος 23rd, 2012:

    That rlelay captures the spirit of it. Thanks for posting.


To σχόλιο σας