Το νέο Polar M600 έρχεται για να εντυπωσιάσει

Αναρτήθηκε: Αύγουστος 4th, 2016 | Tags: , , , | Ουδέν σχόλιο »

Η Polar ιδρύθηκε το 1977 στη Φινλανδία, κατασκεύασε το πρώτο καρδιοσυχνόμετρο το 1982 και από τότε παραμένει πρωτοπόρος στο χώρο του fitness και των μετρητών καρδιακών παλμών.Polar M600 Medi-Shop.gr

Έτσι και τώρα, με το νέο Polar M600 με Android Wear™, η Polar προσφέρει ένα απόλυτα ολοκληρωμένο πακέτο το οποίο έρχεται να καλύψει από τον νέο αθλητή έως τον επαγγελματία δρομέα που αναζητά υψηλές επιδόσεις.

Το Polar M600 θα είναι σύντομα διαθέσιμο σε χρώματα λευκό, μαύρο και κόκκινο, και θα είναι εξοπλισμένο με τον εξαιρετικό αισθητήρα καρδιακής συχνότητας καρπού, τον οποίο διαθέτει και το Polar A360 με 6 LEDs.

To Polar M600 θα διαθέτει ενσωματωμένο GPS το οποίο συνδυασμένο με το λειτουργικό Android Wear™, θα απεικονίζει τις διαδρομές σας και θα σας καθοδηγεί σύμφωνα με τον προορισμό που θα έχουμε ορίσει, ενώ παράλληλα καταγράφει όλα τα απαραίτητα στοιχεία της προπόνησης μας, όπως ρυθμό, ταχύτητητα, καρδιακή συχνότητα, laps, κτλ.

Όπως και στα πολύ πετυχημένα Polar V800 & Polar 400, έτσι και το Polar M600 θα διαθέτει προφίλ προπόνησης τα οποία μπορεί ο χρήστης να προσαρμόζει σύμφωνα με την προπόνηση του και να επιλέξει ποιες παραμέτρους θα κταγράφει, αν θα ενεργοποιείται το GPS κτλ

Σε συνδυασμό με το Polar Flow, μαζί με το Polar Μ600 δίνεται επίσης η δυνατότητα για εξατομικευμένες προγράμματα προπονήσεων σύμφωνα με τον στόχο που επιθυμούμε να φτάσουμε. Αν για παράδειγμα έχουμε σκοπό να πάρουμε μέρος σε αγώνα 10Κ ή σε μαραθώνιο, ορίζοντας τις κατάλληλες παραμέτρους, το Polar Flow μας δημιουργεί το πρόγραμμα, το οποίο εκτελούμε με το Polar M600 καταγράφοντας όλες  τις προπονήσεις και την εξέλιξη.

Διαθέτει εσωτερική μνήμη 4G η οποία επιτρέπει να αποθηκεύεται η αγαπημένη μας μουσική στο Polar M600 και για την απολαμβάνουμε ανά πάσα στιγμή, είτε κατά την άσκηση είτε ενώ περπαπάμε.

Το Polar M600 είναι αδιάβροχο, κατάλληλο για κολύμπι ή χρήση με water sports (windsurfing, surfing, κτλ), καταγράφει την καθημερινή δραστηριότητα 24/7 καθώς και τον ύπνο, ενώ με την προσθήκη του Android Wear™, όλες οι ειδοποιήσεις του κινητού μας (κλήσεις, SMS, ειδοποιήσεις ημερολογίου, tasks, etc) έρχονται απευθείας στον καρπό μας.

Το Polar M600 αναμένεται στην Ελληνική αγορά το Φθινόπωρο του 2016  & ως τότε μπορείτε να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις και από το επίσημο site M600 της Polar

 Ουδέν σχόλιο

To σχόλιο σας