Προϊόντα Pilates Sissel – Γυμναστείτε άφοβα και αποκτήστε τέλειο σώμα!

Αναρτήθηκε: Μάιος 29th, 2015 | Tags: , | Ουδέν σχόλιο »

προϊόντα pilates

Pilates γιατί όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει σταδιακά τότε αυξάνεται και η διάθεση μας να προσέξουμε το σώμα μας. Τα ελαφριά ρούχα που ξεκινήσαμε να φοράμε φανερώνουν στο καθρέφτη μας ότι ίσως αυτό το χειμώνα να αφεθήκαμε περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά.

Η άνοιξη είναι η εποχή που οι περισσότεροι από εμάς για λόγους εμφάνισης, υγείας ή απλά ανάγκης αποφασίζουμε να γυμναστούμε.

Το Pilates σαν άσκηση προσφέρει ενδυνάμωση και μπορεί να υλοποιηθεί παντού αρκεί να έχουμε ελάχιστα προϊόντα Pilates όπως στρώμα ή μπάλα γυμναστικής ή πιο εξειδικευμένα προϊόντα Pilates όπως μαξιλάρι ισορροπίας Sissel, ή δίσκο ισορροπίας αλλά πάντα να ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες ειδικών γυμναστών όταν δεν είμαστε υπό την επίβλεψη τους. Αρκούν λιγότερο από 2 ώρες την εβδομάδα για να έχουμε εμφανή αποτελέσματα. Σύμφωνα με τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και της Αμερικανικής Αθλητιατρικής Ένωσης, για να έχουμε οφέλη στην υγεία μας αρκούν 30΄ άσκησης, 3-5 φορές την εβδομάδα.

Γιατί να επιλέξω την μέθοδο και τα προϊόντα Pilates? 

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής και εργασίας έχει αυξήσει την ανάγκη για μεγαλύτερες αντοχές αλλά έχει επιφέρει και την εμφάνιση διαφόρων μυοσκελετικών παθήσεων όπως είναι τα προβλήματα στον αυχένα στα γόνατα ή στη πλάτη. Οι μυοσκελετικές παθήσεις δυσκολεύουν τις δραστηριότητες της καθημερινότητας μας και μπορούν να μας εμποδίσουν στο να είμαστε παραγωγικοί.

Τα προϊόντα Pilates προσφέρουν πληθώρα ασκήσεων για όλες τις μυικές ομάδες του σώματος και προτιμούνται ιδιαίτερα σε προβλήματα αρθρώσεων, ή προβλήματα μέσης. Προσφέρουν ήπια γυμναστική και προσαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες και απαιτήσεις του ατόμου. Επιπλέον δίνουν μηδαμινά ποσοστά τραυματισμών και γι’αυτό απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και για όλες τις δυνατότητες.

Ο τρόπος γυμναστικής που μπορεί να υλοποιηθεί είναι με ή χωρίς αξεσουάρ. Εάν θέλουμε να εμπλουτίσουμε τις ασκήσεις μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε οικονομικά, εύχρηστα προϊόντα Pilates όπως pilates ring, mini balls, tonic μπάλες pilatesfit ball ή για ασκήσεις ισορροπίας, σταθεροποίησης κορμού και αποκατάστασης το εξαιρετικό Foam Roller μαξιλάρι Pillates

προϊόντα Pilates

Οι ασκήσεις με προϊόντα Pilates δίνουν έμφαση στο συντονισμό σκέψης, αναπνοής και δράσης με απώτερο σκοπό την ενίσχυση φυσικής και πνευματικής κατάστασης. Η συγκεκριμένη μέθοδος έχει ως βασική αρχή τον έλεγχο του σώματος , της ισορροπίας και βελτιώνει τη στάση του σώματος. Είναι ιδανική γυμναστική για απώλεια βάρους, μυική ενδυνάμωση για όλο το σώμα και θεραπείας με ασκήσεις που βοηθούν και ανακουφίζουν από τους πόνους της μέσης, του αυχένα ενώ ενισχύουν την ισορροπία.

Επομένως η λύση για περισσότερη ενέργεια και αντοχή είναι η άσκηση. Ας ξεκινήσουμε!

Tip of the day : Pilates με μαξιλάρι ισορροπίας Sissel

Βρείτε εδώ τα προϊόντα Pilates που σας ταιριάζουν!Ουδέν σχόλιο

To σχόλιο σας