Νέα σειρά συσκευών Compex

Αναρτήθηκε: Ιανουάριος 16th, 2015 | Tags: , , , | Ουδέν σχόλιο »

Νέα σειρά Compex

Επειδή σας ενδιαφέρει να βελτιώσετε τις επιδόσεις σας, να σμιλεύσετε το σώμα σας, να πιάσετε τους στόχους σας γρηγορότερα, να προπονηθείτε με ασφάλεια και να αφοσιωθείτε στην αποθεραπεία σας, η Compex έχει συμπυκνώσει την έξυπνη τεχνολογία και όλη την τεχνογνωσία της μέσα σε μια μικρή και εύχρηστη συσκευή!

Η νέα γκάμα συσκευών Compex ικανοποιεί την επιθυμία για μια απλούστερη και πιο αποτελεσματική εμπειρία χρήστη. Τα νέα χαρακτηριστικά που συμβάλλουν για να επιτευχθεί αυτό, είναι τα εξής:

  • Νέο εύχρηστο μενού για τις ασύρματες συσκευές, που έχει βελτιστοποιηθεί για χρήση με το ένα χέρι.
  • Ενστικτώδης πλοήγηση που εξασφαλίζει εύκολη και αποτελεσματική τοποθέτηση ηλεκτροδίων, διαχείριση των προγραμμάτων και τη δυνατότητα για το χρήστη να ελέγχει τα αγαπημένα του προγράμματα.
  • Νέα καινοτόμος λειτουργία MI για τη συσκευή SP 8.0: MI-AutoRange. Η λειτουργία αυτή επιτρέπει στη συσκευή να προσαρμόσει αυτόματα και σταδιακά τα κατάλληλα επίπεδα έντασης της διέγερσης.
  • Λιγότερος αριθμός επιλογών για τοποθέτηση των ηλεκτροδίων και ονομασίες προγραμμάτων φιλικές προς τον χρήστη, όπως π.χ. το αναλγητικό πρόγραμμα “endorphinic” μετονομάστηκε σε “muscle pain”.
  • Αυξημένη υποστήριξη για τις συσκευές και έτοιμα λεπτομερή πλάνα προπόνησης σχεδιασμένα για μια ποικιλία στόχων.

Compex SP 8.0

Η νέα σειρά Compex χωρίζεται σε δυο κατηγορίες (Sport και Fitness), με την προσθήκη περισσότερων ασύρματων συσκευών και μια ξεκάθαρη ταυτότητα των προϊόντων. Επίσης υπάρχει σαφής διαχωρισμός μεταξύ των χαρακτηριστικών των συσκευών, ώστε ο χρήστης να επιλέγει με μεγαλύτερη ευκολία τη συσκευή που είναι η πιο κατάλληλη στις ανάγκες του.

Γνωρίστε τη νέα σειρά συσκευών ηλεκτροδιέγερσης, μια πλήρη γκάμα για να αναδείξετε την φυσική σας δύναμη!

Compex Fitness

Κάντε κλικ στις εικόνες για προβολή σε μεγέθυνση!

Χρησιμοποιώντας τα ηλεκτρικά ερεθίσματα που παράγονται από τις συσκευές Compex, μπορούμε να διεγείρουμε διαφορετικούς τύπους νευρικών ινών. Τα κινητικά νεύρα, επιβάλλοντας μια μηχανική μυική αντίδραση με τα χαρακτηριστικά και τα οφέλη που εξαρτώνται από τις παραμέτρους διέγερσης και ορισμένους τύπους αισθητήριων νευρικών ινών με σκοπό την απόκτηση αναλγητικών επιδράσεων.

Παρακολουθείστε τους τρόπους λειτουργίας, την εφαρμογή και τα πλεονεκτήματα της χρήσης μιας συσκευής Compex εδώ!

Προμηθευτείτε την συσκευή Compex που ταιριάζει στις ανάγκες σας, μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Μην ξεχάσετε, με την αγορά της συσκευής σας, έχετε την δυνατότητα να επεκτείνετε την εγγύησή σας κατά ένα χρόνο (2+1), εντελώς δωρεάν, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της Compex. 

 Ουδέν σχόλιο

To σχόλιο σας