Μετρητής καρδιακών παλμών PM250

Αναρτήθηκε: Ιανουάριος 22nd, 2015 | Tags: , , , | Ουδέν σχόλιο »

Μετρητής καρδιακών παλμών από την Beurer Γερμανίας για το Smartphone σας, με strap στήθους και δωρεάν πρόσβαση στα Runtastic application.

μετρητής καρδιακών παλμών PM250 (καρδιοσυχνόμετρο) είναι κατάλληλος για iPhone, Android, Blackberry και Windows phone 7! Διατίθεται με strap στήθους και δέκτη, ο οποίος συνδέεται με το κινητό σας και μέσω του δωρεάν λογισμικού (Runtastic app) σας εμφανίζει τις μετρήσεις του καρδιακού σας ρυθμού.

Μαζί με τον μετρητή καρδιακών παλμών, συμπεριλαμβάνεται και ένας αθλητικός ιμάντας για την στερέωση του μετρητή σας στο στήθος. Ο μετρητής beurer PM250 είναι κατασκευασμένος ώστε να έχει ανθεκτικός στην επαφή με το νερό (splash proof) για την προστασία από ιδρώτας, πιτσιλιές, κλπ.

Ακριβής μέτρηση καρδιακού ρυθμού, ατομική προπόνηση και alarms, μέσος όρος και μέγιστη τιμή καρδιακού ρυθμού και 5 προτεινόμενοι τύποι προπόνησης, είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα του παλμογράφου Beurer PM250.

Επίσης, με τον μετρητή καρδιακών παλμών PM250 από την Beurer, εμφανίζετε στο κινητό σας την κατανάλωση θερμίδων σε kcal, πλοήγηση GPS, καταγραφή διαδρομής και  ταχύτητας, χρονόμετρο, ημερομηνία και ώρα.

 


Ο μετρητής καρδιακών παλμών (παλμογράφος) Beurer PM250 υποστηρίζει φωνητικές εντολές σε 5 γλώσσες: Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά και Ισπανικά. Το σήμα από τον αισθητήρα του strap μεταφέρεται αναλογικά στον δέκτη, με δυνατότητα κρυπτογράφησης.

 

Με την αγορά του μετρητή καρδιακών παλμών Beurer PM250 μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στον ιστότοπο runtastic.com εντελώς δωρεάν. Επίσης, θα λάβετε και έναν κωδικό για την δωρεάν λήψη του επαγγελματικού λογισμικού της Runtastic (Runtastic Pro app).

 

Με τον δωρεάν λογαριασμό στον ιστότοπο της Runtastic μπορείτε να καταγράφετε τα στατιστικά σας και τις διαδρομές σας online καθώς και να τα μοιράζεστε στα social networks που επιθυμείτε (Facebook, Twitter, κλπ).


Ουδέν σχόλιο

To σχόλιο σας