Καρδιοσυχνόμετρα Polar

Αναρτήθηκε: Μάιος 20th, 2013 | Ουδέν σχόλιο »

Ένας ξεχωριστός personal trainer!

Καρδιοσυχνόμετρα Polar

 

Γιατί να ασκηθείτε με ένα καρδιοσυχνόμετρο;

Μέγιστη απόδοση της προπόνησής σας δεν σημαίνει πάντα γρηγορότερη ή δυνατότερη προπόνηση. Ο καλύτερος τρόπος να βελτιώσετε την φυσική σας κατάσταση και να έχετε ορατά αποτελέσματα είναι να γυμνάζεστε στη σωστή ένταση. Έτσι, με ένα καρδιοσυχνόμετρο μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι δεν γυμνάζεστε υπερβολικά πολύ ή λίγο, και να μετράει η κάθε συνεδρία προπόνησης. Χρησιμοποιήστε την Polar για σύντροφο στις προπονήσεις σας, και θα έχετε πειστήρια της προόδου σας – θα σας παροτρύνει κάθε φορά που γυμνάζεστε. 

Γιατί να διαλέξετε την Polar

Με την Polar για σύντροφο στις προπονήσεις σας, θα έχετε πειστήρια της προόδου σας – θα σας παροτρύνει κάθε φορά που γυμνάζεστε.

Polar-RS300X

Polar RS300X καρδιοσυχνόμετρο για ερασιτέχνες αθλητές που ζητούν όλα τα βασικά χαρακτηριστικά καρδιακής συχνότητας και χρόνου.

Ως εφευρέτες του πρώτου καρδιακού συχνόμετρου για προπόνηση πριν από περισσότερα από 30 χρόνια, είναι οι παγκόσμιοι ειδικοί στον τομέα αυτό. Έκτοτε, η Polar παραμένει η ηγετική εταιρεία στην κατηγορία αυτή. Εξακολουθεί να εργάζεται στους ακριβέστερους και ευφυέστερους υπολογιστές προπόνησης και χαρακτηριστικά καρδιακής συχνότητας. Η απαράμιλλη εμπειρία της στην εργοφυσιολογία, που στηρίζεται σε επιστημονικές μελέτες, της επιτρέπει να διατηρεί την πρωτοπορία στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων.

Αυτό που κάνει την Polar πραγματικά μοναδική είναι ότι τα χαρακτηριστικά της παρέχουν καθοδήγηση με βάση τις δικές σας προσωπικές πληροφορίες, την ατομική σας καρδιακή συχνότητα και τη διακύμανσή της. Τα προϊόντα Polar που αποτελούν την αιχμή της τεχνολογίας, μπορούν να σας πουν πόσο, πόσο συχνά και πόσο έντονα να γυμναστείτε.

Για αυτό το λόγο, τόσοι πολλοί κορυφαίοι αθλητές χρησιμοποιούν τους υπολογιστές προπόνησης της Polar. Όμως, δεν χρειάζεται να είστε επαγγελματίες αθλητές για να επωφεληθείτε από την παρακολούθηση της καρδιακής συχνότητας. Στην Polar, καταλαβαίνουν πόσο σημαντική είναι η προπόνηση στην περίπτωσή σας. Έτσι, όπως και εσείς, έκαναν και εκείνοι την προπόνηση μέρος της ζωής τους.

 

Ανακαλύψτε το Smart Coaching!

Μία ευφυέστερη προπονητική εμπειρία με την Polar. Εάν θέλετε πραγματική πρόοδο στην προπόνησή σας, χρειάζεστε την καλύτερη καθοδήγηση!

Είτε πρόκειται για την αξιολόγηση των καθημερινών επιπέδων της φυσικής σας κατάστασης, είτε για την προπόνηση με την κατάλληλη ένταση, είτε για άμεση ανατροφοδότηση, το Smart Coaching σας προσφέρει μια επιλογή μοναδικών, εύχρηστων λειτουργιών καρδιοσυχνότητας, κομμένων και ραμμένων στα μέτρα σας και σχεδιασμένων για μέγιστη τέρψη και παρακίνηση κατά την προπόνηση.

 

Λειτουργίες Smart Coaching

Καρδιοσυχνόμετρα Polar

Οι μοναδικές λειτουργίες Smart Coaching της Polar προσφέρουν την καλύτερη δυνατή καθοδήγηση για το πώς να αναπτύξετε την προπόνησή σας καθώς και χρήσιμες πληροφορίες για την πρόοδό σας.

Επομένως, μπορείτε να βρείτε πολύ περισσότερα για το πώς σας βοηθούν οι λειτουργίες του Smart Coaching και να ανακαλύψετε ποιές από αυτές ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας.

 

polarpersonaltrainer.com

Προσθέστε κάτι παραπάνω στην προπόνησή σας ανεβάζοντάς την online.

Η δικτυακή υπηρεσία polarpersonaltrainer.com έχει σχεδιαστεί για να σας κατευθύνει και να σας εμψυχώνει για μια καλύτερη προπόνηση.

Polar-FT60

Το Polar FT60 είναι ένα καρδιοσυχνόμετρο για ταγμένους αθλούμενους. Το πρόγραμμα προπόνησης STAR δείχνει πόσο πολύ και πόσο έντονα πρέπει να ασκηθείτε.

Στο polarpersonaltrainer.com μπορείτε να προσαρμόσετε τα προγράμματα προπόνησής σας για τις συγκεκριμένες ανάγκες σας, να αναλύσετε λεπτομερώς τα αποτελέσματα, να παρακολουθήσετε την πρόοδό σας και να μοιραστείτε όλα αυτά με τους φίλους σας.

Ανάλογα με τον υπολογιστή προπόνησής σας, μπορείτε να δείτε την καμπύλη καρδιακής συχνότητάς σας, χρόνο σε διαφορετικές ζώνες, τους χρόνους κάθε γύρου, ένταση προπόνησης σαν χρωματικά κωδικοποιημένη γραφική παράσταση, ακόμη και τον χάρτη της διαδρομής σας, όπου μπορείτε να ανασκοπήσετε όλα τα δεδομένα της προπόνησής σας σε κάθε σημείο της διαδρομής που ακολουθήσατε.

Μπορείτε επίσης να ενημερώσετε τους φίλους σας για της δραστηριότητές σας, και να πάρετε συμβουλές για το πώς να βελτιώσετε περαιτέρω την προπόνησή σας, ανεβάζοντας τις προπονήσεις σας στο Facebook, στο Twitter ή σε άλλες αγαπημένες υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης.

Η εγγραφή στο polarpersonaltrainer.com είναι γρήγορη και δωρεάν.

 

Δείτε εδώ τα καρδιοσυχνόμετρα της Polar!

Καρδιοσυχνόμετρα-Polar

 Ουδέν σχόλιο

To σχόλιο σας